v.v. Leeuwarden

v.v. Leeuwarden

Een elftal van de v.v. Leeuwarden in het seizoen 1951-1952.
Staande van links naar rechts: 1. F. Jansen, 2. K. Menger, 3. J. de Groot, 4. K. Koopmans, 5. E. de Linde, 6. J .Born, 7. B .Soolsma, 8. W. Jansen. Zittend van links naar rechts: 1. J. Bakker, 2. R. Schaafsma, 3. K. v. d. Leij, 4. J. Hoekema en 5. G. Kramer.

8

5 reacties

 1. thanks for the photo of my dad broer soolsma in the team with all his mates mainly from the oosthoek of leeuwarden we used to live in the schapestraat and in my mind that is still my home. Thanks again.

 2. vele herrineringen van Pa en zijn maten ,wij woonden in the schapestraat en vele spelers op deze photo woonden in de buurt bij ons en wij maakten vaak bezoek als kinderen . bedankt voor deze site.

 3. Als jongen van-acht, negen jaar, klom ik altijd over de oude pisbak bij het stadion, om een wedstrijd van Leeuwarden te bekijken. Zelf voetbalde ik in Nicator, waarvan mijn vader een van de oprichters was. In 1957 verhuisden we naar Zaandam. Als Cambuur naar Ajax komt, ben ik er zeker bij,m.vr. gr. Koos v/d Woude 70 jaar.

 4. Dit was een geweldig Leeuwarder 1e voetbal elftal.

  Ik, als L.V.V. Friesland voetballer maar woonde in de Veulenstraat waar Hennie Born en de kinderen ook woonden. Jitse de Groot in de Camminghastraat en Broer Soolsma in de Schapestraat naast de familie v.d. Kooi
  Genoten van de mooie voetbalwedstrijden. In die tijd Feijenoord, Ajax, SC Enschede etc. in Leeuwarden op het Cambuurveld te zien
  En de prachtige voetbalstrijden van in die tijd NoordNederland-Denemarken en NoordDuitland met uitblinkende Leeuwarden 1e elftal spelers. Genoten!

 5. Mooie herinneringen aan een bijzondere voetballer maar vooral aan een leuke opa. Trots op Kees van der Leij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.